Обосновани Футболни Прогнози

Валансиен - Бордо

15 Септември 2012 - 21:00
Валансиен
Бордо
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.38
0 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се изиграе сблъсъка от поредния кръг на текущият сезон във Франция в турнира Лига 1 между отборите на Валансиен и Бордо.

Накратко малко факти и статистика за днешната футболна среща:

Валансиен

ВА са на 6-то място в класирането с общ сбор от 7 точки, натрупани след 2 победи, едно равенство и една загуба от започването на сезона, като в изиграните общо 4 мача са успели да вкарат 6 гола и са инкасирали 3 попадения в своята врата. Като домакин Валансиен е играл 2 двубоя, в които е записал една победа, едно равенство и все още няма загуба у дома, отбелязал е 3 гола във вратата на своите гости и все още не е позволил да му вкарат нито един гол в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на ВА са постигнали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 9 вкарани и 5 получени гола.

Бордо

Тимът на гостите от Бордо е 4-ти в класирането с актив от 8 точки, след 2 победи и 2 равенства, като състава все още не е допуснал загуба от старта на първенството, като в изиграните общо 4 мача има положителна голова разлика 5-3. Далеч от дома съставът е изиграл 2 двубоя, в които има една победа, едно равенство и все още няма поражение навън, реализирал е 3 гола в противниковата мрежа и е получил 2 гола във вратата си.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Бордо са постигнали 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 9-5.

Валансиен - Бордо - преки двубои

В последните 5 изиграни двубоя между двата състава, ВА има спечеленa 1 победа, отбора на Бордо има спечелени 2 победи, а 2 мача са завършили с равен резултат, при общо голово съотношение 7-7. В предишните 2 срещи у дома с тима на Бордо, футболистите на Валансиен нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на Валансиен допусна загуба в последната си среща в шампионата, а на своя стадион постигна победа в последната си среща.

Тимът на гостите от Бордо е с 2 поредни равенствa във Франция, а при визитите си записа реми в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.38 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.