Обосновани Футболни Прогнози

Баумит Яблонец - Прибрам

14 Септември 2012 - 21:15
Баумит Яблонец
Прибрам
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
2 - 2
непозната футболни прогнози

Като днешна прогноза ще разгледам футболния сблъсък от 7-ия кръг на текущият сезон в Гамбринус Лигата на Чехия между отборите на Баумит Яблонец и Прибрам.

Накратко малко факти и статистика за днешната футболна среща:

Баумит Яблонец

Домакините от Баумит Яблонец са на трето място в класирането с актив от 13 точки след 4 победи, едно равенство и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 6 срещи имат голова разлика 14-5. На собствения си терен Баумит Яблонец е играл 3 мача до момента, в които е записал 2 победи и 1 загуба, реализирал е 4 попадения във вратата на съперниците си и е получил 2 гола в мрежата си.

Прибрам

Тимът на гостите от Прибрам е на 15-то място в таблицата с временното класиране с актив от 3 точки след 3 равенства и 3 загуби от старта на първенството, като все още не е записал нито една победа до момента, а в изиграните общо 6 мача е вкарал 3 гола и е позволил да му отбележат 9 попадения в собствената мрежа. На чужд терен съставът е изиграл 2 мача, в които е записал 1 равенство и една загуба, реализирал е един гол в противниковата врата и е позволил да му вкарат 2 попадения в мрежата си.

Баумит Яблонец - Прибрам - преки срещи

В предишните 5 изиграни срещи между двата противника, Баумит Яблонец е спечелил 3 мача, отбора на Прибрам е постигнал една победа, а 1 двубой е завършил наравно, при обща голова разлика 15-7. В последните 2 мача пред своите фенове срещу Прибрам, Домакините от Баумит Яблонец са постигнали 2 победи по 5-1 през 2010 и 2011 година.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините от Баумит Яблонец спечели с 4-0 гостуването си на Теплице в предишния кръг в шампионата, а у дома загуби с 1-2 от Спарта Прага в последната си среща.

Отборът на Прибрам допусна загуба с 0-1 у дома от Словачко в последния кръг в първенството на Чехия, а като гост стигна до реми с Теплице 0-0 в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.