Обосновани Футболни Прогнози

Екзитър - Уикъмб

18 Септември 2012 - 21:45
Екзитър
Уикъмб
Прогноза: 1
Коефициент: 1.91
3 - 2
позната футболни прогнози

Днес ще разгледам мача от поредния кръг на сезона в Англия в турнира Втора Лига между футболните състави на Екзитър и Уикъмб. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион Сейнт Джеймс Парк своите играчи срещу Уикъмб.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешния мач:

Екзитър

Играчите на домакините са 4-ти в таблицата с временното подреждане със събрани 13 точки, събрани след 4 победи, едно равенство и 1 загуба от началото на първенството, като в изиграните 6 мача са успели да отбележат 13 попадения в противниковата врата и са позволили да им отбележат 7 гола в мрежата си. На домашна сцена съставът е изиграл 3 двубоя, в които има 1 победа, едно равенство и 1 загуба, при голова разлика 4-4.

В предишните си 6 мача в първенството съставът на Екзитър има на сметката си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са записали 13 попадения и са инкасирали 7 попадения.

Уикъмб

Тимът на гостите от Уикъмб се намира на 20-то място в таблицата с 4 точки, записани след една победа, едно равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните 5 двубоя е успял да отбележи 5 попадения в мрежата на съперниците си и е допуснал 7 гола в своята врата. Далеч от дома съставът е изиграл 3 мача досега, в които е записал 1 победа и 2 загуби, при обща голова разлика 4-5.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Уикъмб имат в актива си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са вкарали в мрежата на своите съперници 8 попадения и са получили 8 гола от противниковите футболни състави.

Екзитър - Уикъмб - директни срещи

В предишните 2 изиграни двубоя между двата съперника, отборът на Екзитър има записанa една победа, отбора на Уикъмб не е записал нито една победа, а в 1 двубой двата тима са завършили без победител, при обща голова разлика 2-1. В предишната среща пред своите фенове срещу Уикъмб, играчите на Екзитър са записали една победа.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините записа равенство в последната си среща в Англия, а на своя стадион постигна реми в последния си двубой.

Съставът на гостите от Уикъмб има неуспех в последния кръг в първенството на Англия, а като гост е с 2 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.91 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.