Обосновани Футболни Прогнози

Стяуа Букурещ - Рапид Букурещ

24 Септември 2012 - 20:30
Стяуа Букурещ
Рапид Букурещ
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.20
1 - 0
позната футболни прогнози

За днес ще дам прогноза за футболния сблъсък от 9-ия кръг на сезона в Румъния в Лига I между Стяуа Букурещ и Рапид Букурещ.

Но стига общи приказки време е за информацията за днешния двубой:

Стяуа Букурещ

Футболистите на Стяуа Букурещ са 1-ви в класирането с общ актив от 19 точки, събрани след 6 победи, едно равенство и една загуба от започването на първенството, като в изиграните 8 двубоя са вкарали 20 попадения във вратата на съперниците си и са допуснали 9 попадения в своята мрежа. Като домакин Червено-сините е играл 4 срещи, в които е записал само победи, реализирал е 11 попадения във вратата на гостуващите състави и е позволил да му отбележат 2 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Армейците са записали 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 15-6.

Рапид Букурещ

Съставът на гостите от Рапид Букурещ се намира на 9-то място във временното подреждане с 12 точки, от 3 победи, 3 равенства и една загуба от започването на шампионата, като в изиграните 7 двубоя има голова разлика 10-8. Като гост тимът е изиграл 3 срещи досега, в които има 2 равенства и 1 загуба и все още няма нито една победа навън, реализирал е едва едно попадение в мрежата на посрещащите го тимове и е позволил да му вкарат 3 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Лига I отборът на Железничарите е постигнал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са записали 8 попадения и са инкасирали 6 гола.

Стяуа Букурещ - Рапид Букурещ - преки срещи

В предишните 5 сблъсъка между двата състава, Стяуа Букурещ няма спечелена нито една победа, състава на Рапид Букурещ има спечелени 2 победи, а 3 двубоя са завършили с равенство, при общо голово съотношение 2-7. В предишните 2 срещи у дома срещу Железничарите, играчите на Стяуа Букурещ нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините от Стяуа Букурещ е с 2 поредни успеха в първенството на Румъния, а у дома е с 4 успеха.

Тимът на гостите от Рапид Букурещ постигна успех в предишната си среща в Румъния, а далеч от дома има загуба в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.20 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.