Обосновани Футболни Прогнози

Пайде Линнамеесконд - Куресааре

1 Септември 2012 - 17:00
Пайде Линнамеесконд
Куресааре
Прогноза: 1
Коефициент: 1.25
1 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за двубоя от 27-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Естония в Мейстрилига между Пайде Линнамеесконд и Куресааре. Пайде Линнамеесконд приемат на своя терен противниковия футболен отбор на Куресааре.

Но нека да разгледаме фактите за предстоящия мач:

Пайде Линнамеесконд

Естонската Барселона са 6-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 28 точки, записани след 8 победи, 4 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните общо 25 срещи са вкарали 22 гола във вратата на противниците си и са получили 36 попадения в мрежата си. Като домакин тимът има 13 мача, в които има 5 победи, 2 равенства и 6 загуби, при голова разлика 14-21.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Пайде Линнамеесконд имат записани 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 5 вкарани и 8 получени гола.

Куресааре

Гостуващият тим на Куресааре е 9-ти в класирането с общ сбор от 16 точки, след 3 победи, 7 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните 23 срещи е вкарал 17 гола във вратата на противниците си и е получил 56 попадения във вратата си. При визитите си отборът е играл 12 двубоя, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 9 загуби, при обща голова разлика 4-31.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Куресааре е записал една победа и 5 загуби, при обща голова разлика вкарани 4 гола и получени 24 гола.

Пайде Линнамеесконд - Куресааре - директни двубои

В последните 5 изиграни срещи между двата отбора, съставът на Пайде Линнамеесконд има постигнати 3 успеха, а състава на Куресааре е спечелил 2 победи, при обща голова разлика 8-5. В предишните 2 срещи у дома с Жълтите жерави, играчите на Пайде Линнамеесконд са постигнали 2 победи.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините постигна успех в предишната си среща в шампионата на Естония, а на своя стадион е с 2 последователни поражения.

Тимът на гостите от Куресааре е в серия от 4 последователни загуби в първенството на Естония.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.25 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.