Обосновани Футболни Прогнози

Галатасарай - Акхисар Беледиеспор

23 Септември 2012 - 20:00
Галатасарай
Акхисар Беледиеспор
Прогноза: 1
Коефициент: 1.25
3 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на мача между футболните отбори на Галатасарай и Акхисар Беледиеспор от 5-ия кръг на футболния сезон в Супер Лигата на Турция.

Ето и статистиката за предстоящия футболен сблъсък:

Галатасарай

Футболистите на отбора домакин се намират на първо място в таблицата с временното подреждане с 10 точки, след 3 победи и едно равенство, като тима все още е без загуба от старта на сезона, като в изиграните общо 4 срещи са успели да реализират 12 гола в мрежата на противниците си и са инкасирали 6 попадения в своята мрежа. Като домакин отборът на Галатасарай е изиграл 2 срещи досега, в които е записал 2 последователни успеха, при обща голова разлика 5-3.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Галатасарай имат в актива си 5 победи, 1 равенство и нито една загуба, при голова разлика 18-6.

Акхисар Беледиеспор

Гостуващият тим на Акхисар Беледиеспор се намира на 13-то място в класирането с актив от 5 точки, от 1 победа, 2 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните общо 4 срещи има отрицателна голова разлика 2-5. Далеч от дома съставът е играл 2 срещи до момента, в които има една победа, едно равенство и нито една загуба навън, при обща голова разлика 2-1.

В последните си 4 официални срещи в Супер Лига футболистите на Акхисар Беледиеспор имат записани една победа, 2 равенства и една загуба, като са записали в противниковата мрежа 2 гола и са инкасирали 5 гола от противниковите футболни отбори.

Галатасарай - Акхисар Беледиеспор - директни срещи

.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините е с 2 успеха в шампионата на Турция, а у дома е в серия от 3 поредни победи.

Тимът на Акхисар Беледиеспор допусна загуба в последната си среща в първенството, а като гост постигна равенство в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.25 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.