Обосновани Футболни Прогнози

Бодо Глимт - Уленсакер Киса

9 Септември 2012 - 19:00
Бодо Глимт
Уленсакер Киса
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача от 21-ия кръг на шампионата в Норвегия в турнира Адеколиген между футболните отбори на Бодо Глимт и Уленсакер Киса.

Време е да предоставя информация за предстоящия двубой:

Бодо Глимт

Домакините са 7-ми в класирането със събрани 31 точки, събрани след 8 победи, 7 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 19 двубоя са успели да реализират 35 попадения и са инкасирали 23 гола в собствената мрежа. Като домакин Бодо Глимт е играл 10 срещи досега, в които има 6 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 21-11.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Бодо Глимт е постигнал 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика вкарани 11 гола и получени 8 гола.

Уленсакер Киса

Тимът на гостите от Уленсакер Киса заема 6-та позиция във временното подреждане с 32 точки, след 10 победи, 2 равенства и 8 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 20 срещи е реализирал 30 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 25 гола в мрежата си. Като гост отборът има 10 мача, в които е записал 5 победи и 5 загуби, при голова разлика 14-14.

В предишните си 6 официални мача в Адеколиген играчите на Уленсакер Киса имат записани 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са отбелязали в вратата на противниците си 7 попадения и са допуснали 8 гола от противниковите футболни състави.

Бодо Глимт - Уленсакер Киса - директни мачове

В последната среща между двата състава, Бодо Глимт е спечелил 1 победа, а отбора на Уленсакер Киса няма нито 1 победа.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините допусна загуба в последния си мач в Норвегия, а на собствения си терен е с 2 победи.

Тимът на Уленсакер Киса има победа в последния си мач в първенството, а далеч от дома има успех в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.