Обосновани Футболни Прогнози

Лутън Таун - Кембридж Юнайтед

4 Септември 2012 - 21:45
Лутън Таун
Кембридж Юнайтед
Прогноза: 1
Коефициент: 1.67
3 - 2
позната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе насочено от сблъсъка между Лутън Таун и Кембридж Юнайтед от поредния кръг на сезона на Англия в Конференцията.

Но стига общи приказки време е за информацията за предстоящия футболен сблъсък:

Лутън Таун

Лутън Таун заемат трета позиция във временното класиране с 13 точки, след 4 победи, 1 равенство и една загуба от старта на шампионата, като в изиграните общо 6 мача са успели да реализират 13 попадения в противниковата врата и са допуснали 6 гола в собствената мрежа. Като домакин Лутън Таун има 3 срещи до момента, в които е записал една победа, едно равенство и една загуба, при голова разлика 6-4.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Лутън Таун е записал 4 победи, едно равенство и една загуба, при голова разлика 13 вкарани и 6 получени гола.

Кембридж Юнайтед

Отборът на гостите от Кембридж Юнайтед заема 13-то място в класирането с 9 точки, натрупани след 2 победи, 3 равенства и една загуба от старта на шампионата, като в изиграните 6 мача има положителна голова разлика 9-7. При гостуванията си съставът е изиграл 3 срещи досега, в които има 3 последователни равни срещи, отбелязал е 4 гола в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 4 гола в своята мрежа.

В предишните си 6 официални мача в Конференция играчите на Кембридж Юнайтед имат в актива си 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са разписали в противниковата мрежа 9 гола и са получили 7 попадения от противниковите футболни отбори.

Лутън Таун - Кембридж Юнайтед - преки срещи

В предишните 5 изиграни срещи между двата отбора, Лутън Таун има спечеленa 1 победа, отбора на Кембридж Юнайтед също е спечелил 1 победа, а в 3 мача двата състава са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 5-4. В последните 2 срещи пред своите привърженици с Кембридж Юнайтед, футболистите на Лутън Таун са постигнали 1 победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на Лутън Таун е с 2 победи в шампионата на Англия, а у дома има успех в предишния си двубой.

Съставът на Кембридж Юнайтед стигна до реми в предишната си среща в шампионата, а като гост е с 4 последователни равенствa.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.67 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.