Обосновани Футболни Прогнози

Байерн Мюнхен - Волфсбург

25 Септември 2012 - 21:00
Байерн Мюнхен
Волфсбург
Прогноза: 1
Коефициент: 1.20
3 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой от поредния кръг на шампионата в Бундеслигата на Германия между тимовете на Байерн Мюнхен и Волфсбург.

Информацията за предстоящия мач:

Байерн Мюнхен

Баварците се намират на върха в класирането с 12 точки, след 4 поредни успеха от началото на новото първенство, като в изиграните 4 двубоя имат голова разлика 14-2. На домашна сцена съставът е изиграл 2 мача до момента, в които е записал 2 успеха, реализирал е 9 попадения в мрежата на противниците си и е допуснал 2 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Байерн Мюнхен имат на сметката си само победи и показват, че се намират отлична форма, при голова разлика 20 вкарани и 3 получени гола.

Волфсбург

Съставът на гостите от Волфсбург е 10-ти в таблицата с 5 точки, след 1 победа, 2 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните 4 мача има отрицателна голова разлика 2-5. Навън съставът има 2 срещи досега, в които е записал 1 победа, 1 равенство и нито една загуба навън, вкарал е едно попадение в противниковата мрежа и все още не е позволил да му отбележат нито един гол в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Бундеслига играчите на Фау Еф Ел са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 9 гола.

Байерн Мюнхен - Волфсбург - преки двубои

В предишните 5 сблъсъка между двата отбора, съставът на Байерн Мюнхен има постигнати 4 успеха, Волфсбург няма нито една победа, а една среща е завършил наравно, при общо голово съотношение 9-3. В последните 2 двубоя у дома с отбора на Волфсбург, играчите на Байерн Мюнхен са постигнали 2 успеха.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на Байерн Мюнхен е с 6 последователни успеха в шампионата на Германия, а при домакинствата си е с 3 последователни победи.

Отборът на Волфсбург е с 2 последователни равни срещи в първенството на Германия, а далеч от дома постигна равенство в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.20 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.