Обосновани Футболни Прогнози

Хелиос Харков - ФК Одеса

12 Септември 2012 - 18:00
Хелиос Харков
ФК Одеса
Прогноза: 1
Коефициент: 1.53
3 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой между тимовете на Хелиос Харков и ФК Одеса от 10-ия кръг на текущото футболно първенство в Украинската Първа Лига.

Информацията за днешния двубой:

Хелиос Харков

Хелиос Харков са 7-ми във временното подреждане с общ сбор от 14 точки след 3 победи, 5 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните 9 срещи са вкарали 6 гола в противниковата мрежа и са инкасирали 2 попадения във вратата си. Като домакин отборът на Хелиос Харков има 4 срещи, в които е записал 2 победи, 2 равенства и нито една загуба, вкарал е 4 гола във вратата на противниците си и е допуснал само едно попадение в собствената мрежа.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Хелиос Харков е записал една победа, 5 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика вкарани 2 гола и получени 1 гол.

ФК Одеса

Гостуващият отбор на ФК Одеса се намира на 17-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 5 точки, събрани след 1 победа, 2 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 9 срещи има отрицателна голова разлика 5-13. Навън съставът е играл 5 двубоя до момента, в които е записал 5 поражения, вкарал е 2 попадения във вратата на своите домакини и е допуснал 9 гола в собствената си мрежа.

В последните си 6 мача в Първа Лига отборът на ФК Одеса има на сметката си една победа, 1 равенство и 4 загуби, като футболистите му са вкарали на противника си 4 гола и са допуснали 10 попадения в своята врата.

Хелиос Харков - ФК Одеса - преки срещи

В последните 4 играни двубоя между двата отбора, Хелиос Харков има една победа, състава на ФК Одеса също има записанa една победа, а 2 мача са завършили наравно, при обща голова разлика 4-3. В предишните 2 срещи на своя терен с ФК Одеса, футболистите на Хелиос Харков записаха 2 равенства, последното от които 1-1 през Май тази година.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините е в серия от 3 равни срещи по 0-0 и 6 мача без загуба в Украйна, а на собствения си терен постигна нулево равенство със Зирка Кировоград в последната си среща.

Отборът на гостите е с 3 поредни загуби в първенството, а като гост е с 5 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.53 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.