Обосновани Футболни Прогнози

Металург-Кузбас - Салют Белгород

6 Септември 2012 - 13:00
Металург-Кузбас
Салют Белгород
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.28
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от 9-ия кръг на настоящият шампионат в Първа Дивизия на Русия между Металург-Кузбас и Салют Белгород.

Информация за днешния футболен сблъсък:

Металург-Кузбас

Играчите на Металург-Кузбас са 16-ти във временното класиране с актив от 8 точки, натрупани след 2 победи, 2 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 9 мача са реализирали 5 гола и са получили 9 гола в собствената мрежа. Пред собствените си горещи привърженици Металург-Кузбас е изиграл 5 мача до момента, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 1 загуба, отбелязал е 5 гола в противниковата врата и е допуснал 4 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в Първа Дивизия футболистите на Металург-Кузбас са записали една победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 2 вкарани и 6 получени гола.

Салют Белгород

Гостуващият тим на Салют Белгород заема 11-то място в таблицата с общ актив от 9 точки, след 2 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 8 срещи е реализирал 8 гола във вратата на противниците си и е получил 11 гола в собствената си мрежа. Далеч от дома отборът е изиграл 4 срещи до момента, в които има 1 победа, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 3-6.

В последните си 6 двубоя в Първа Дивизия играчите на Салют Белгород са постигнали една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са вкарали 5 и са допуснали 9 гола.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините от Металург-Кузбас е в серия от 3 поредни поражения в Русия, а у дома допусна загуба с 1-3 от Торпедо Москва в последния си двубой.

Тимът на гостите от Салют Белгород постигна успех с 2-1 у дома над Енисей Красноярск в предишния кръг в първенството на Русия, а далеч от дома е с 2 поредни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.28 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.