Обосновани Футболни Прогнози

Гриндавик - КР Рейкявик

20 Септември 2012 - 20:00
Гриндавик
КР Рейкявик
Прогноза: 2
Коефициент: 1.40
2 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата от поредния кръг на футболния шампионат във Висшата Лига на Исландия между футболистите на Гриндавик и КР Рейкявик.

Но стига общи приказки време е за статистиката за днешната футболна среща:

Гриндавик

Домакините от Гриндавик са 12-ти в класирането с общ актив от 10 точки, записани след 2 победи, 4 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 двубоя са вкарали 26 гола в мрежата на противниците си и са допуснали 49 попадения в мрежата си. Като домакин Гриндавик има 9 мача досега, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 6 загуби, отбелязал е 10 попадения във вратата на гостуващите тимове и е допуснал 24 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Лига отборът на Гриндавик има в актива си една победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 10-17.

КР Рейкявик

Гостуващият отбор на КР Рейкявик се намира на трета позиция в класирането със събрани 31 точки, от 9 победи, 4 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 19 двубоя е успял да отбележи 32 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 27 гола в собствената мрежа. Далеч от дома съставът има 9 мача досега, в които има 3 победи, 2 равенства и 4 загуби, отбелязал е 11 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 12 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Висша Лига футболистите на КР Рейкявик имат на сметката си 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 6-12.

Гриндавик - КР Рейкявик - преки срещи

В предишните 5 изиграни срещи между двата противника, отборът на Гриндавик няма записана нито една победа, отбора на КР Рейкявик има постигнати 3 успеха, а в 2 мача двата отбора са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 5-12. В последните 2 срещи пред своите фенове срещу отбора на КР Рейкявик, футболистите на Гриндавик нямат победа, едно равенство и една загуба.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на Гриндавик е в серия от 4 загуби в Исландия, а при домакинствата си е в серия от 2 последователни поражения.

Тимът на гостите от КР Рейкявик е с 2 поредни поражения в шампионата на Исландия, а далеч от дома има неуспех в предишния си мач.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.