Обосновани Футболни Прогнози

Севиля - Гранада

31 Октомври 2011 - 22:00
Севиля
Гранада
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
1 - 2
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на срещата между тимовете на Севиля и Гранада от поредния кръг на футболното първенство в Испанската Примера Дивисион. Треньора на домакините Марселино Гарсия Торал извежда на Рамон Санчес Писхуан своите футболисти срещу противниковия отбор на новака Гранада.

Статистиката за днешния сблъсък:

Севиля

Домакините са 5-ти във временното класиране в Испания с актив от 17 точки, след 4 победи и 5 равенства, като отбора все още няма загуба от старта на сезона, а в изиграните 9 двубоя са успели да реализират 10 гола във вратата на съперниците си и са получили 6 попадения в мрежата си. У дома отборът има 5 мача, в които е с 4 победи, едно равенство и все още няма поражение у дома, при обща голова разлика 8-4.

В предишните си 6 официални срещи в Примера Дивисион, съставът на Севиля има на сметката си 2 победи, 4 равенства и нито 1 загуба, като са реализирали в мрежата на съперниците си 5 гола и са инкасирали 3 попадения от футболистите на своите съперници.

Гранада

Гостуващият отбор на Гранада е 20-ти във временното подреждане с общ сбор от 5 точки, натрупани след 1 победа, 2 равенства и 6 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 9 двубоя е реализирал 2 попадения и е получил 11 гола в мрежата си. Далеч от дома тимyt е играл 4 мача, в които има 4 загуби, като все още не е успял да се разпише в противниковата врата и е допуснал 8 попадения в собствената си мрежа.

В последните си 6 официални двубоя в Примера Дивисион съставът на Ел 5001 е записал 2 равенства и 4 загуби и е без победа, като е отбелязал в противниковата мрежа 1 гол и е получил 6 гола от противниковите отбори.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините от Севиля е с 2 поредни равенства в Испания, а при домакинствата си постигна реми 2-2 с Расинг Сантандер в последната си среща.

Съставът на гостите от Гранада е в серия от 2 поредни поражения в шампионата, а като гост е с 4 поредни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.