Обосновани Футболни Прогнози

Манчестър Сити - Астън Вила

15 Октомври 2011 - 17:00
Манчестър Сити
Астън Вила
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
4 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще се разгледам мача от поредния кръг на настоящият сезон в Английската Премиършип между футболните отбори на Манчестър Сити и Астън Вила. Гражданите излизат срещу Лъвовете на домашния си стадион Сити ъф Манчестър.

Информация за днешния сблъсък:

Манчестър Сити

Сити се намират на второ място във временното подреждане с 19 точки след 6 победи и едно равенство, като тима все още не е допуснал загуба от началото на първенството, а в изиграните 7 срещи имат голова разлика 23-5. Като домакин Манчестър има 3 мача досега, в които има само победи с общ резултат 9-0.

В предишните си 6 официални мача в Премиършип съставът на Сините има 5 победи, 1 равенство и нито 1 загуба, като са вкарали 19 и са инкасирали 5 гола в мрежата си.

Астън Вила

Гостуващият състав на Астън Вила е 7-ми в класирането с актив от 11 точки след 2 победи и 5 равенства, като отбора също не е допуснал загуба от старта на сезона, а в изиграните общо 7 срещи има голова разлика 9-5. При визитите си отбора е играл 3 мача досега, в които има 3 равенства, отбелязал е 3 гола в противниковата врата и е инкасирал 3 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Лъвовете има 2 победи, 4 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика 9-5.

Манчестър Сити - Астън Вила - преки срещи

В последните 5 играни срещи между двата съперника, Манчестър Сити има 3 успеха, отбора на Астън Вила е с една победа, а един двубой е завършил наравно, при обща голова разлика 10-3. В последните 2 мача у дома срещу Астън Вила за първенство, футболистите на Манчестър Сити са постигнали 2 поредни победи през 2010 година - 3-1 през Май и 4-0 през Декември.

Моментна форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините от Манчестър Сити е в серия от 2 поредни успеха в шампионата с общ резултат 6-0, а у дома е с 3 поредни победи от началото на сезона с общ резултат 9-0 над Суонзи, Уигън и Евертън.

Съставът на Астън Вила спечели с 2-0 у дома срещу Уигън в предишната си среща в шампионата, а при гостуванията си е с 3 равни срещи с Фулъм, Евертън и Куинс Парк Рейнджърс.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 4 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.