Обосновани Футболни Прогнози

Атлетик Билбао - Атлетико Мадрид

27 Октомври 2011 - 23:00
Атлетик Билбао
Атлетико Мадрид
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.38
3 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща между Атлетик Билбао и Атлетико Мадрид от 10-ия кръг на футболния шампионат в Испанската Примера Дивисион.

Факти за предстоящия мач:

Атлетик Билбао

Атлетик Билбао са на 12-то място в класирането с актив от 9 точки след 2 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 8 мача имат голова разлика 11-11. Като домакин съставът на Атлетик Билбао е играл 4 срещи, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 1 загуба, реализирал е 7 попадения в противниковата врата и е получил 6 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Примера Дивисион футболистите на Лъвовете имат 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 9 вкарани и 8 получени гола.

Атлетико Мадрид

Гостуващият отбор на Атлетико Мадрид е 11-ти в таблицата с временното подреждане с 10 точки, записани след 2 победи, 4 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 8 двубоя е реализирал 9 гола и е инкасирал 7 попадения в мрежата си. Като гост съставът има 3 срещи до момента, в които е записал 1 равенство и 2 загуби и все още няма нито една победа навън, като все още не се е разписал в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 6 гола във вратата.

В предишните си 6 официални мача в Примера Дивисион футболистите на Дюшекчиите имат на сметката си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 9-6.

Атлетик Билбао - Атлетико Мадрид - преки мачове

В предишните 5 сблъсъка между двата тима, съставът на Атлетик Билбао има 2 успеха, а отбора на Атлетико Мадрид има 3 победи, при обща голова разлика 5-8. В предишните 2 мача у дома срещу тима на Атлетико Мадрид, Домакините от Билбао са постигнали една победа и една загуба - 1-2 през Септември 2010 година.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините от Атлетик Билбао стигна до реми 1-1 като гост на Валенсия в предишния кръг в шампионата и е без загуба вече в 4 срещи, а при домакинствата си постигна победа с 3-1 над Осасуна в предишната си среща, след 3 мача без пълен успех у дома.

Съставът на Атлетико Мадрид е с 3 поредни ремита и и 4 мача без победа в Испания, а при визитите си стигна до равенство 0-0 с Гранада в последния си мач, след двете си поражения в началото от Валенсия с 0-1 и от Барса с 0-5.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.38 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.