Обосновани Футболни Прогнози

Селта Виго - Хирона

25 Октомври 2011 - 23:00
Селта Виго
Хирона
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
2 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се състои футболния мач на стадион Балайдос между Селта Виго и Хирона от поредния кръг на сезона в Испанската Сегунда Дивисион.

Статистиката за днешния сблъсък:

Селта Виго

Селта Виго са 9-ти в таблицата с временното подреждане с общ актив от 14 точки от 4 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 9 срещи са отбелязали 17 гола във вратата на съперниците си и са допуснали 11 попадения в своята мрежа. Пред своите фенове Селта има 4 срещи, в които има 1 победа, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 7-5.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Селта Виго са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали на противника си 11 попадения и са получили 7 гола в своята врата.

Хирона

Гостуващият тим на Хирона е 19-ти в класирането с актив от 7 точки от една победа, 4 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 9 мача има голова разлика 12-17. При визитите си състава е играл 4 двубоя, в които има 2 равенства и 2 загуби и все още не е постигнал нито една победа навън, реализирал е 5 гола във вратата на противниците си и е допуснал 7 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Хирона имат 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 8-10.

Селта Виго - Хирона - преки срещи

В последните 5 изиграни двубоя между двата противника, тимът на Селта Виго има 2 победи, отбора на Хирона има спечеленa една среща, а 2 мача са завършили с равен резултат, при общо голово съотношение 7-9. В предишните 2 срещи пред своите почитатели с Хирона, футболистите на Селта Виго са постигнали 1 победа и 1 загуба, губейки с 0-4 последното си домакинство през Май тази година.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на Селта Виго постигна победа с 4-0 у дома над Хуеска в предишния кръг в първенството на Испания и е без загуба вече 3 поредни срещи в шампионата.

Отборът на гостите допусна загуба с 0-2 у дома от Картахена в последния кръг в шампионата и няма победа в 4 поредни двубоя, а при визитите си стигна до равенство 2-2 с Виляреал II в предишния си мач, след две поредни поражения като гост.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.