Обосновани Футболни Прогнози

Удинезе - Палермо

30 Октомври 2011 - 16:00
Удинезе
Палермо
Прогноза: 1
Коефициент: 1.67
1 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се спра на двубоя от 9-ия кръг на първенството в Италианската Серия А между футболните състави на Удинезе и Палермо. Бяло-черните излизат срещу гостуващия отбор на Розово-черните на домашния си стадион Стадио Фриули.

Накратко факти и статистика за предстоящата футболна среща:

Удинезе

Бяло-черните се намират на трето място във временното класиране в Италия с общ сбор от 15 точки, постигнати след 4 победи, 3 равенства и 1 загуба от старта на сезона, като в изиграните 8 мача имат голова разлика 10-3. На собствения си стадион тимът на Удинезе е изиграл 3 мача досега, в които е записал 3 победи с общ резултат 7-0.

В предишните си 6 официални срещи в Серия А отборът на Зебрите е постигнал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 6 вкарани и 3 получени гола.

Палермо

Гостуващият отбор на Палермо се намира на 9-то място във временното подреждане със събрани 13 точки, натрупани след 4 победи, 1 равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните 8 мача има голова разлика 11-10. На чужд терен тимът има 4 двубоя до момента, в които има 1 равенство и 3 загуби и все още няма победа навън, при обща голова разлика 0-5.

В предишните си 6 официални мача в Серия А тимът на Розово-черните е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 7 попадения и са получили 6 гола от противниковите футболни състави.

Удинезе - Палермо - директни срещи

В предишните 5 играни срещи между двата съперника, съставът на Удинезе има 3 победи, а Палермо е спечелил 2 успеха, при общо голово съотношение 14-7. В последните 2 мача пред своите почитатели с тима на Розово-черните, играчите на Удинезе имат 2 поредни победи през 2010 година - 3-2 през Март и 2-1 през Октомври.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на Удинезе допусна загуба с 0-2 от Наполи като гост в предишната си среща в шампионата на Италия, а при домакинствата си е с 3 поредни успеха от старта на първенството.

Отборът на гостите победи с 2-0 Лече в последния кръг в първенството на Италия, а на чужд терен е в серия от 2 поредни загуби - 0-3 от Милан и 0-1 от Рома и 4 мача без отбелязан гол в противниковата врата.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.67 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.