Обосновани Футболни Прогнози

Удинезе - Болоня

2 Октомври 2011 - 16:00
Удинезе
Болоня
Прогноза: 1
Коефициент: 1.53
2 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя от поредния кръг на сезона в Италианската Серия А между тимовете на Удинезе и Болоня.

Факти и статистика за предстоящата среща:

Удинезе

Бяло-черните са 4-ти във временното класиране в Италияс актив от 8 точки, след 2 победи и 2 равенства, като отбора все още няма загуба от началото на шампионата, като в изиграните 4 двубоя имат голова разлика 5-1. Като домакин съставът на Бианконерите е изиграл 1 двубой, в който постигна победа с 2-0 над Фиорентина.

В последните си 6 мача за първенство тимът на Бианконерите е постигнал 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, като е отбелязал 7 и е получил 1 попадение в своята мрежа.

Болоня

Тимът на гостите от Болоня е на 19-та позиция в класирането с една записана точка, след едно равенство и 3 загуби от започването на сезона, като все още гони първата си победа, а в изиграните 4 срещи има голова разлика 2-8. Навън състава е изиграл 2 двубоя, в които има едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 1-3.

В предишните си 6 официални срещи в Серия А играчите на Болоня са записали 2 равенства и 4 загуби и нямат нито една победа, при голова разлика 3-13.

Удинезе - Болоня - преки двубои

В предишните 5 играни мача между двата тима, съставът на Удинезе е спечелил 2 успеха, Болоня също има 2 победи, а един сблъсък е завършил с равенство, при обща голова разлика 7-5. В предишните 2 срещи на своя терен срещу Болоня, футболистите на Удинезе имат 1 победа и 1 равенство, като последната среща тук през Февруари завърши наравно 1-1.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на Удинезе е в серия от 2 последователни равенствa в шампионата като гост на Милан и Каляри, а на собствения си терен има успех над Фиорентина в първото си домакинство в новото първенство.

Тимът на Болоня допусна загуба с 1-3 от Интер у дома в предишния си мач в Италия, а на чужд терен стигна до равенство 1-1 с Ювентус в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.53 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.