Обосновани Футболни Прогнози

Шефилд Уензди - Честърфийлд

8 Октомври 2011 - 17:00
Шефилд Уензди
Честърфийлд
Прогноза: 1
Коефициент: 1.67
3 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя между тимовете на Шефилд Уензди и Честърфийлд от 12-ия кръг на текущият футболен сезон в Първа Лига на Англия.

Информацията за предстоящия двубой:

Шефилд Уензди

Футболистите на тима домакин заемат 4-та позиция в класирането с актив от 22 точки, събрани след 7 победи, 1 равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 11 срещи имат голова разлика 20-16. На собствения си терен тима на Шефилд Уензди е изиграл 5 срещи, в които е записал 5 последователни победи, вкарал е 13 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 4 гола в собствената си мрежа.

В последните си 6 официални мача в Първа Лига, съставът на Шефилд Уензди е записал 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като е вкарал в мрежата на противниците си 12 гола и е получил 9 попадения от футболистите на своите съперници.

Честърфийлд

Тимът на гостите от Честърфийлд заема 16-та позиция в класирането с общ сбор от 11 точки, събрани след 3 победи, 2 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 11 двубоя има отрицателна голова разлика 13-17. При визитите си тима има 5 срещи досега, в които има 1 победа и 4 загуби, реализирал е 7 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 12 попадения в мрежата.

В последните си 6 официални срещи в Първа Лига, съставът на Честърфийлд има 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 9 вкарани и 5 получени гола.

Шефилд Уензди - Честърфийлд - преки срещи

В последните 4 изиграни сблъсъка между двата отбора, съставът на Шефилд Уензди е постигнал една победа, отбора на Честърфийлд също има 1 победа, а 2 срещи са завършили с равенство, при общо голово съотношение 6-6. В последните 2 срещи на своя стадион за първенство със състава на Честърфийлд, играчите на Шефилд Уензди записаха 2 равенства - 0-0 през 2003 и 2-2 през 2004 година.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на Шефилд Уензди е в серия от 3 поредни победи в първенството с общ резултат 7-2, а при домакинствата си е с 5 поредни победи от началото на новия шампионат.

Отборът на гостите от Честърфийлд е в серия от 2 последователни загуби в шампионата, а като гост допусна загуба с 1-3 от Чарлтън в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.67 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.