Обосновани Футболни Прогнози

Арсенал - Съндърланд

16 Октомври 2011 - 15:30
Арсенал
Съндърланд
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой от 8-ия кръг на футболния сезон в Английската Премиършип между съставите на Арсенал и Съндърланд. Треньорът на домакините Арсен Венгер извежда своите играчи срещу гостуващия отбор на Съндърланд на домашния Емирейтс Стейдиъм.

Време е за информацията за днешния футболен сблъсък:

Арсенал

Футболистите на състава домакин са на 15-то място в класирането със 7 точки, събрани след 2 победи, едно равенство и 4 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 7 мача са успели да реализират 10 попадения във вратата на противниците си и са инкасирали 16 попадения в мрежата си. Пред своите предани почитатели отбора има 3 срещи до момента, в които е записал 2 победи и една загуба, отбелязал е 4 гола в противниковата врата и е допуснал 2 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Премиършип отборът на Арсенал има на сметката си 2 победи и 4 загуби, като са отбелязали 10 попадения и са инкасирали 16 гола.

Съндърланд

Съставът на гостите от Съндърланд е 16-ти във временното класиране с общ сбор от 6 точки от 1 победа, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 7 двубоя има голова разлика 9-8. Навън състава има 3 двубоя досега, в които е с 2 равенства и една загуба и все още не е записал нито една победа, при голова разлика 2-3.

Играчите на Черните котки са записали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби в предишните си 6 официални двубоя в Премиършип, като са вкарали в мрежата на противниците си 8 гола и са получили 7 попадения от съперниците си.

Арсенал - Съндърланд - директни мачове

В последните 5 изиграни двубоя между двата отбора, Арсенал е с една победа, Съндърланд също има една победа, а в 3 двубоя двата отбора са завършили наравно, при общо голово съотношение 3-2. В последните 2 мача у дома с тима на Черните котки, играчите на Арсенал имат 1 победа с 2-0 през 2010 и 1 равенство 0-0 през Март тази година.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на Арсенал загуби с 1-2 от Тотнъм в предишната си среща в Англия, а при домакинствата си е в серия от 2 поредни успеха с общ резултат 4-0 над Суонзи и Болтън.

Съставът на гостите от Съндърланд стигна до равенство 2-2 с Уест Бромич у дома в предишната си среща в първенството на Англия, а далеч от дома допусна загуба с 1-2 от Норич в последната си среща, след 2 поредни ремита на чужд терен с Ливърпул и Суонзи.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.