Обосновани Футболни Прогнози

Фортуна Дюселдорф - Ханза

21 Октомври 2011 - 19:00
Фортуна Дюселдорф
Ханза
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от 12-ия кръг на сезона във Втора Бундеслига на Германия между футболистите на Фортуна Дюселдорф и Ханза. Треньора на домакините извежда на Есприт Арена своите футболисти срещу тима от Рощок.

Накратко информацията за днешния футболен мач:

Фортуна Дюселдорф

Играчите на Фортуна Дюселдорф са трети във временното класиране в Германия с актив от 25 точки след 7 победи и 4 равенства, като тимът все още не е допуснал загуба от старта на шампионата, а в изиграните 11 двубоя има голова разлика 27-12. На своя стадион Фортуна има 5 срещи, в които е постигнала 5 успеха, при обща голова разлика 17-6.

В предишните си 6 официални мача във Втора Бундеслига съставът на Фортуна Дюселдорф е постигнал 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при голова разлика 16-8.

Ханза

Гостуващият състав на Ханза е на 15-та позиция във временното класиране с актив от 9 точки, събрани след една победа, 6 равенства и 4 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 11 срещи е вкарал 7 гола и е инкасирал 12 попадения в собствената си врата. На чужд терен тима е играл 5 мача до момента, в които има 2 равенства и 3 загуби и все още няма победа навън, отбелязал е 3 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 9 гола в мрежата.

В предишните си 6 официални двубоя в Втора Бундеслига отборът на Моряците има 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 5-9.

Фортуна Дюселдорф - Ханза - преки мачове

В предишните 2 изиграни срещи между двата противника, отборът на Фортуна Дюселдорф е спечелил една победа, а отбора на Ханза също е с една победа, при общо голово съотношение 4-3. В предишната среща у дома с Ханза, футболистите на Фортуна Дюселдорф победиха с 3-1 през Май 2010 година.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините постигна успех с 3-1 като гост над Санкт Паули в предишния кръг в първенството, а на собствения си терен е в серия от 5 поредни победи.

Тимът на Ханза постигна първа победа за сезона с 2-0 у дома над Мюнхен 1860 в предишната си среща в шампионата на Германия, а при визитите си е с 3 поражения с общ резултат 2-8 от Инголщат, Айнтрахт Франкфурт и Ерцгебирге Ауе.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.