Обосновани Футболни Прогнози

Лестър - Уотфорд

19 Октомври 2011 - 21:45
Лестър
Уотфорд
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
2 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе сблъсъка между съставите на Лестър и Уотфорд от 12-ия кръг на първенството в Чемпиъншип на Англия.

Информация за днешния футболен сблъсък:

Лестър

Играчите на домакините от Лестър са 13-ти във временното подреждане с 16 точки от 4 победи, 4 равенства и 3 загуби от началото на сезона, като в изиграните 11 двубоя са реализирали 13 попадения и са инкасирали 11 попадения във вратата си. На домашна сцена съставът на Лисиците е играл 5 мача, в които е записал 3 победи и 2 загуби, реализирал е 9 попадения в мрежата на съперниците си и е позволил да му вкарат 6 гола в собствената врата.

В предишните си 6 официални срещи в Чемпиъншип футболистите на Филбъртс имат на сметката си 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са вкарали 6 гола и са получили 3 попадения в своята мрежа.

Уотфорд

Тимът на гостите от Уотфорд заема 21-во място в класирането със събрани 10 точки, постигнати след 2 победи, 4 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 11 мача има отрицателна голова разлика 9-18. Навън състава е изиграл 5 двубоя до момента, в които има една победа, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 5-7.

Тимът на Уотфорд има 2 победи, 1 равенство и 3 загуби в последните си 6 мача в Чемпиъншип, при обща голова разлика 5-9.

Лестър - Уотфорд - преки мачове

В последните 5 играни двубоя между двата тима, отборът на Лестър е с 2 победи, отбора на Уотфорд също е постигнал 2 успеха, а един мач е завършил с равенство, при обща голова разлика 13-10. В последните 2 мача на своя терен срещу Уотфорд, Домакините от Лестър имат 2 поредни победи - 4-1 през 2010 и 4-2 през Април тази година.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на Лестър загуби с 0-2 гостуването си на Бирмингам в последната си среща в Англия след 7 мача без поражение в Чемпиъншип, а на своя стадион е с 3 последователни успеха с общ резултат 8-2 над Саутхямптън, Брайтън и Дарби Каунти.

Отборът на Уотфорд е в серия от 2 поражения в Англия с общ резултат 0-6, а на чужд терен загуби с 0-4 от Саутхямптън в последната си среща, след 1 победа и 3 равенства навън от началото на сезона.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.