Обосновани Футболни Прогнози

Виченца - Варезе

4 Октомври 2011 - 21:45
Виченца
Варезе
Прогноза: под 2.5 гола
Коефициент: 1.60
0 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния мач от поредния кръг на първенството в Серия Б на Италия между отборите на Виченца и Варезе, който ще се играе на стадиона на Бяло-червените Ромео Менти.

Информацията за предстоящия футболен сблъсък:

Виченца

Виченца заема 21-во място в таблицата с 3 точки след 3 равенства и 4 загуби от започването на сезона, като все още търси първата си победа, а в изиграните 7 мача има голова разлика 6-12. У дома тимът на Бяло-червените е изиграл 3 мача до момента, в които има едно равенство и 2 загуби и все още са без победа, отбелязал е един гол във вратата на гостуващите състави и е получил 3 попадения в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството, футболистите на Виченца имат в актива си 3 равенства и 3 загуби и са без победа, при голова разлика 6-10.

Варезе

Гостуващият отбор на Варезе е 18-ти във временното подреждане с актив от 6 точки, събрани след 1 победа, 3 равенства и 3 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 7 двубоя е успял да реализира 2 попадения в противниковата врата и е инкасирал 6 гола в мрежата си. На чужд терен отбора е изиграл 3 двубоя досега, в които е записал 2 равенства и една загуба и все още са без победа навън, при голова разлика 0-2.

В предишните си 6 официални срещи в Серия Б, футболистите на Варезе имат в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали на противника си 2 гола и са инкасирали 6 гола.

Виченца - Варезе - директни двубои

В предишните 2 мача между двата тима, съставът на Виченца не е постигнал нито една победа, а тима на Варезе е постигнал 2 победи, при общо голово съотношение 0-2. В последната среща пред своите почитатели с Варезе, Домакините от Виченца загубиха с 0-1 през Октомври 2010 година.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините е в серия от 2 равни срещи в шампионата на Италия, а на своя стадион постигна реми 1-1 с Ливорно в предишния си двубой.

Отборът на гостите загуби с 0-1 у дома от Сасуоло в последната си среща в Италия, а като гост постигна нулево равенство с Губио в последната си среща.

Прогноза: под 2.5 гола Коефициент: 1.60 Резултат: 0 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.