Обосновани Футболни Прогнози

Аалесунд - Старт Кристиансанд

3 Октомври 2011 - 20:00
Аалесунд
Старт Кристиансанд
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днес ще се спра на футболния двубой от 25-ия кръг на текущият футболен шампионат в Типелиген на Норвегия между футболните състави на Аалесунд и Старт Кристиансанд.

Предоставям факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Аалесунд

Играчите на домакините са 12-ти във временното класиране в Норвегия с 31 точки, постигнати след 9 победи, 4 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 двубоя са отбелязали 25 и са допуснали 30 попадения в мрежата си. Пред своите горещи фенове Аалесунд е изиграл 11 срещи досега, в които има 7 победи и 4 загуби, реализирал е 13 гола в противниковата мрежа и е получил 10 попадения в собствената си мрежа.

В последните си 6 официални срещи в Типелиген, футболистите на Аалесунд са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали в мрежата на своите противници 6 гола и са инкасирали 6 попадения от противниковите футболни отбори.

Старт Кристиансанд

Гостуващият отбор на Старт Кристиансанд е на 15-та позиция във временното подреждане с актив от 20 точки от 6 победи, 2 равенства и 16 загуби през сезона, като в изиграните 24 срещи има отрицателна голова разлика 32-49. На чужд терен тима е изиграл 12 двубоя до момента, в които има една победа и 11 загуби, отбелязал е 8 попадения в мрежата на приемащите го състави и е получил 29 гола във вратата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството, отборът на Старт Кристиансанд има записани 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 7-12.

Аалесунд - Старт Кристиансанд - директни срещи

В предишните 5 играни двубоя между двата тима, Аалесунд е постигнал 3 успеха, отбора на Старт Кристиансанд има една победа, а една среща е завършила с равенство, при общо голово съотношение 7-4. В последните 2 мача у дома за първенство срещу Старт Кристиансанд, играчите на Аалесунд имат една победа и 1 равенство, печелейки последното си домакинство с 2-0 през Май 2010 година.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините постигна победа с 1-0 у дома над Тромсьо в предишния си двубой в първенството на Норвегия и е в серия от 2 поредни успеха на своя стадион.

Съставът на Старт Кристиансанд постигна победа с 3-0 над Лилестрьом у дома в последния си мач в Норвегия, а като гост е в серия от 11 последователни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.