Обосновани Футболни Прогнози

Съндърланд - Астън Вила

29 Октомври 2011 - 17:00
Съндърланд
Астън Вила
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
2 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между Съндърланд и Астън Вила от 10-ия кръг на футболния сезон в Английската Премиършип. Треньора на домакините Стив Брус извежда на Стейдиъм ъф Лайт своите играчи срещу състава на Вила.

Накратко информацията за предстоящата футболна среща:

Съндърланд

Футболистите на отбора домакин се намират на 14-то място във временното подреждане с актив от 9 точки, записани след 2 победи, 3 равенства и 4 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 9 двубоя са вкарали 12 гола във вратата на противниците си и са получили 10 попадения в мрежата си. Пред собствените си привърженици Съндърланд е изиграл 4 двубоя до момента, в които е записал една победа, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 7-5.

В предишните си 6 официални мача в Премиършип футболистите на Черните котки са постигнали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 11-8.

Астън Вила

Гостуващият състав на Астън Вила е на 11-та позиция в класирането с 11 точки, записани след 2 победи, 5 равенства и 2 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 9 срещи има голова разлика 11-11. На чужд терен съставът има 4 двубоя до момента, в които е записал 3 равенства и една загуба и все още е победа навън, при голова разлика 4-7.

В предишните си 6 официални срещи в Премиършип футболистите на Астън Вила имат една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 8-10.

Съндърланд - Астън Вила - преки мачове

В последните 5 изиграни срещи между двата състава, Съндърланд има 2 победи, отбора на Астън Вила също е постигнал 2 успеха, а в един двубой двата противника са завършили наравно, при обща голова разлика 4-5. В последните 2 срещи у дома срещу Астън Вила, играчите на Съндърланд имат 1 победа и една загуба, печелейки последното си домакинство с 1-0 през Октомври 2010 година.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на Съндърланд постигна победа с 2-0 като гост на Болтън в последната си среща в шампионата, а у дома стигна до равенство 2-2 с Уест Бромич в последната си среща, след 2 загуби в началото и убедителното 4-0 над Сток Сити.

Отборът на гостите от Астън Вила е с 2 поражения в шампионата от Манчестър Сити и Уест Бромич, а далеч от дома допусна загуба с 1-4 от лидера Сити в последния си мач, след 3 поредни хикса на чужд терен от началото на първенството.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.