Обосновани Футболни Прогнози

Блекбърн - Тотнъм

23 Октомври 2011 - 17:00
Блекбърн
Тотнъм
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.83
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от 9-ия кръг на футболния сезон в Английската Висша Лига между отборите на Блекбърн и Тотнъм. Роувърс посрещат на домашния си терен гостуващия отбор на Шпорите.

Накратко факти и статистика за днешния футболен мач:

Блекбърн

Домакините са 19-ти в таблицата с временното подреждане с 5 точки, натрупани след 1 победа, 2 равенства и 5 загуби от началото на сезона, като в изиграните 8 двубоя са реализирали 9 гола в противниковата врата и са допуснали 18 попадения в своята мрежа. На домашна сцена съставът на Синьо-белите е играл 4 мача досега, в които е записал 1 победа и 3 загуби, реализирал е 5 гола във вратата на своите гости и е получил 10 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Блекбърн има в актива си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 13 получени гола.

Тотнъм

Съставът на гостите от Тотнъм заема 6-то място в класирането с общ актив от 13 точки, записани след 4 победи, 1 равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните 7 двубоя има голова разлика 13-12. На чужд терен отборът е изиграл 4 срещи до момента, в които е записал 2 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 6-6.

В последните си 6 официални мача в Премиършип тимът на Шпорите има на сметката си 4 победи, едно равенство и една загуба, като са вкарали във вратата на своите противници 13 попадения и са получили 9 гола в своята мрежа.

Блекбърн - Тотнъм - преки мачове

В последните 5 играни срещи между двата тима, Блекбърн е записал една победа, а тима на Тотнъм има 4 победи, при общо голово съотношение 5-11. В последните 2 двубоя на своя стадион срещу отбора на Тотнъм, футболистите на Блекбърн допуснаха 2 поредни загуби 0-2 през Декември 2009 и 0-1 през Февруари тази година.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините стигна до равенство 1-1 като гост на Куинс Парк Рейнджърс в последната си среща в първенството на Англия, след 2 поредни поражения, а у дома допусна поражение с 0-4 от Манчестър Сити в последната си среща.

Съставът на гостите от Тотнъм постигна реми 2-2 като гост на Нюкасъл в предишната си среща в Англия, след 4 поредни победи в шампионата, две от които като гост на Уулвърхямптън с 2-0 и Уигън с 2-1.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.83 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.