Обосновани Футболни Прогнози

БАТЕ Борисов - Шахтьор Солигорск

29 Юни 2011 - 19:00
БАТЕ Борисов
Шахтьор Солигорск
Прогноза: 1
Коефициент: 1.75
2 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач между футболните тимове на БАТЕ Борисов и Шахтьор Солигорск от 16-ия кръг на футболното първенство в Премиер Лигата на Беларус.

По-интересните факти и статистика за предстоящата футболна среща:

БАТЕ Борисов

Домакините от БАТЕ Борисов заемат първа позиция във временното подреждане с актив от 34 точки, от 10 победи, 4 равенства и една загуба от старта на шампионата, като в изиграните 15 мача имат положителна голова разлика 27-6. Като домакин тима на Трактористите е играл 7 двубоя, в които е записал 5 победи, 2 равенства и нито една загуба, вкарал е 14 гола в противниковата врата и е получил 3 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Премиер Лига, футболистите на БАТЕ Борисов имат записани 3 победи, 2 равенства и 1 загуба при голова разлика 11-3.

Шахтьор Солигорск

Гостуващият състав на Шахтьор Солигорск се намира на второ място в класирането с актив от 28 точки, натрупани след 8 победи, 4 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 15 мача е успял да отбележи 18 попадения в противниковата врата и е получил 8 гола в своята мрежа. Далеч от дома отбора е изиграл 7 мача досега, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 2 загуби при голова разлика 6-4.

В последните си 6 двубоя в първенството, играчите на Шахтьор Солигорск имат в актива си 5 победи, едно равенство и нито 1 загуба, като са вкарали в вратата на противниците си 12 гола и не са допуснали нито един гол в своята мрежа.

БАТЕ Борисов - Шахтьор Солигорск - директни срещи

В предишните 5 играни срещи между двата съперника, отборът на Трактористите е записал 3 победи, тима на Шахтьор Солигорск има постигнатa 1 победа, а 1 двубой е завършил с равенство, при обща голова разлика 6-2. В предишните 2 срещи на своя стадион през миналият сезон срещу състава на Шахтьор, Домакините от БАТЕ имат една победа с 2-0 през Август и една загуба с 1-2 през Ноември.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на БАТЕ Борисов допусна загуба с 0-2 при гостуването си на Динамо Минск в предишната си среща в първенството на Беларус, а на своя стадион постигна победа в последната си среща с 5-0 над тима на Днепър Могилев.

Съставът на гостите стигна до равенство 0-0 у дома срещу Белшина Бобруйск в предишния си двубой в шампионата след 5 поредни победи и вече е с 8 мача без поражение, а на чужд терен е в серия от 2 победи с по 2-0 над Динамо Минск и ФК Витебск и е без загуба навън вече 4 двубоя.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.75 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.