Обосновани Футболни Прогнози

МИПА - ХИК Хелзинки

12 Юни 2011 - 18:30
МИПА
ХИК Хелзинки
Прогноза: 2
Коефициент: 1.62
0 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от 9-ия кръг на настоящето първенство във Вейкауслига-та на Финландия между тимовете на МИПА и ХИК Хелзинки.

Информацията за днешния футболен двубой:

МИПА

Домакините са 12-ти в класирането с 4 точки, след 1 победа, 1 равенство и 6 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 8 срещи са вкарали 5 гола във вратата на противниците си и са допуснали 13 попадения в мрежата си. На своя стадион МИПА има 4 мача до момента, в които има 1 победа и 3 загуби, при голова разлика 3-7 гола.

В предишните си 6 официални срещи в Вейкауслига, отбора на МИПА е постигнал 1 победа, едно равенство и 4 загуби, като са реализирали в вратата на противниците си 5 гола и са допуснали 10 гола от футболистите на противниците си.

ХИК Хелзинки

Съставът на гостите от ХИК Хелзинки е трети във временното подреждане с 18 точки, след 6 победи и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните 8 двубоя е отбелязал 16 гола и е допуснал 7 попадения във вратата си. Като гост състава е изиграл 4 мача, в които има 2 победи и 2 загуби, вкарал е 4 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 4 гола.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството, футболистите на Клуба са постигнали 5 победи и 1 загуба, като са отбелязали на противниците си 12 попадения и са допуснали 4 гола в мрежата си.

МИПА - ХИК Хелзинки - директни срещи

В предишните 5 играни срещи между двата тима, отборът на МИПА е постигнал една победа, ХИК Хелзинки има спечелени 3 победи, а 1 мач е завършил наравно, при общо голово съотношение 3-7. В последните 2 срещи у дома, играчите на Домакините от МИПА имат една победа и 1 равенство, като миналогодишната среща за първенството тук завърши наравно 1-1.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините е с 2 последователни поражения в шампионата на Финландия - при гостуванията си на ТПС Турку с 1-2 и КуПС Куопио с 0-2, а при домакинствата си спечели победа с 3-0 над Хака в предишния си мач, след 3 поредни загуби с общ резултат 0-7 на свой терен.

Съставът на ХИК Хелзинки е в серия от 2 поредни успеха в първенството с общ резултат 8-2 над ДжДжК и Хонка, а далеч от дома спечели с 2-0 срещу Хонка победа в последната си визита.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.62 Резултат: 0 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.