Обосновани Футболни Прогнози

Тор Акурейри - Вестманаейяр

7 Юни 2011 - 22:15
Тор Акурейри
Вестманаейяр
Прогноза: 2
Коефициент: 1.67
2 - 1
непозната футболни прогнози

Днес се играе футболния сблъсък между съставите на Тор Акурейри и Вестманаейяр от поредния кръг на футболния шампионат във Висшата Лига на Исландия.

Накратко факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Тор Акурейри

Играчите на Тор Акурейри заемат 11-то място във временното подреждане с общ актив от 3 точки, след една победа и 4 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 5 мача имат отрицателна голова разлика 3-10 гола. На домашна сцена състава на Тор Акурейри е играл един мач, в който е допусна загуба с 0-1 от Стярнан Гардабаер.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството, играчите на Тор Акурейри са постигнали една победа и 5 загуби, при голова разлика 3 вкарани и 15 получени гола.

Вестманаейяр

Тимът на гостите от Вестманаейяр е втори във временното подреждане с 13 точки, след 4 победи, едно равенство и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 6 мача е отбелязал 8 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 3 гола в мрежата. При гостуванията си отбора е играл 2 двубоя, в които има 2 победи, при голова разлика 3-0 гола.

Тор Акурейри - Вестманаейяр - директни двубои

В предишните 2 изиграни сблъсъка между двата съперника, тима на Тор Акурейри не е спечелил нито една победа, отбора на Вестманаейяр е постигнал 1 победа, а в един двубой двата отбора са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 2-4. В последната среща у дома, футболистите на Тор Акурейри стигнаха до равенство 1-1 с Вестманаейяр през далечната 2002 година.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на Тор Акурейри е в серия от 3 последователни загуби в шампионата, а при домакинствата си е в серия от 3 последователни загуби (включително и през миналия шампионат).

Съставът на гостите е с 2 поредни успеха в първенството на Исландия и 3 победи и 1 равенство в последните си 4 шампионатни срещи, а като гост е в серия от 2 последователни победи - срещу Валур Рейкявик с 1-0 и Кефлавик с 2-0.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.67 Резултат: 2 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.