Обосновани Футболни Прогнози

Аалесунд - Лилестрьом

25 Юни 2011 - 19:00
Аалесунд
Лилестрьом
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
1 - 0
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да се спра на сблъсъка между футболните тимове на Аалесунд и Лилестрьом от поредния кръг на настоящето футболно първенство в Норвегия в турнира Типелиген.

Факти и статистика за днешния футболен мач:

Аалесунд

Домакините са трети във временното класиране с актив от 20 точки, след 6 победи, 2 равенства и 4 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 12 мача са отбелязали 16 попадения и са инкасирали 16 гола в мрежата си. У дома състава на Аалесунд е играл 6 срещи досега, в които е постигнал 4 победи и 2 загуби, вкарал е 8 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 6 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството, играчите на AaFK са записали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са отбелязали 8 попадения и са получили 8 гола.

Лилестрьом

Гостуващият тим на Лилестрьом се намира на 8-ма позиция във временното класиране с актив от 16 точки, натрупани след 4 победи, 4 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 срещи има голова разлика 28-21 гола. На чужд терен отбора има 7 срещи до момента, в които има 2 победи, 3 равенства и 2 загуби, реализирал е 17 попадения в противниковата врата и е получил 11 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството, играчите на Канарчетата имат в актива си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 9 и получени 11 гола.

Аалесунд - Лилестрьом - преки мачове

В предишните 5 изиграни срещи между двата тима, отборът на Аалесунд има постигнати 3 победи, отбора на Лилестрьом има спечеленa една победа, а в една среща двата противника не са успели да се победят, при обща голова разлика 10-3. В предишните 2 двубоя пред своите фенове, футболистите от Аалесунд са постигнали 2 успеха - 3-1 през 2009 и 3-0 през миналото първенство.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на Аалесунд записа реми като гост на Бран Берген в предишната си среща в първенството на Норвегия, а при домакинствата загуби в предишната си среща с 1-3 от Шампиона Розенборг след 4 поредни победи у дома.

Отборът на гостите спечели победа с 4-2 над Стрьомгодсет в последния си двубой в първенството на своя стадион, а като гост допусна поражение в предишния си двубой с 0-1 от Тромсьо.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.