Обосновани Футболни Прогнози

Ландскрона БоИС - Атвидаберг

20 Юни 2011 - 20:00
Ландскрона БоИС
Атвидаберг
Прогноза: X2
Коефициент: 1.40
3 - 2
непозната футболни прогнози

Днес ще се изиграе двубоя от 12-ия кръг на текущият футболен сезон в Суперетан Лигата на Швеция между Ландскрона БоИС и Атвидаберг.

Накратко малко факти и статистика за днешния футболен двубой:

Ландскрона БоИС

Домакините от Ландскрона БоИС са на 14-та позиция в таблицата с актив от 10 точки, от 2 победи, 4 равенства и 5 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 11 мача са вкарали 12 гола в противниковата врата и са допуснали 15 попадения в мрежата си. У дома състава на Ландскрона е играл 5 срещи до момента, в които е записал 2 равенства и 3 загуби и все още няма победа, при обща голова разлика 5-8.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството, тима на Ландскрона БоИС има 1 победа, 3 равенства и 2 загуби при голова разлика 4-5.

Атвидаберг

Гостуващият тим на Атвидаберг е 6-ти във временното подреждане с актив от 19 точки, от 6 победи, 1 равенство и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 11 мача е успял да отбележи 23 гола и е допуснал 11 попадения в своята мрежа. На чужд терен състава е играл 5 мача, в които има 2 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 4-4.

В последните си 6 изиграни мача в първенството, играчите на Атвидаберг са постигнали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 11-8.

Ландскрона БоИС - Атвидаберг - преки двубои

В последните 5 играни мача между двата състава, тима на Ландскрона БоИС е спечелил една победа, отбора на Атвидаберг е постигнал 3 успеха, а в една среща двата тима са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 5-10. В последните 2 двубоя на своя терен, футболистите на Ландскрона нямат победа при едно равенство и една загуба, като последната среща тук през 2009 година завърши с победа на гостите от Атвидаберг с 1-0.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на Ландскрона БоИС е с 2 равенствa в шампионата на Швеция и 3 мача без загуба, а у дома постигна равенство 0-0 с Енгелхолм в предишната си среща след 3 поредни поражения.

Отборът на гостите от Атвидаберг постигна успех в последната си среща в първенството с 2-1 над Асириска Сьодертале у дома след 3 мача без победа, а далеч от дома е с 2 поредни загуби - 0-2 от Хамарби и 0-1 от Браге.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.40 Резултат: 3 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.