Обосновани Футболни Прогнози

ФК Брюне - Хьонефос

5 Юни 2011 - 16:30
ФК Брюне
Хьонефос
Прогноза: 1
Коефициент: 2.00
0 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача между футболните отбори на ФК Брюне и Хьонефос от поредния кръг на текущият сезон в Норвегия в турнира Адеколиген.

Информацията за предстоящата футболна среща:

ФК Брюне

Домакините от ФК Брюне са на първо място в таблицата със събрани 15 точки, събрани след 4 победи, 3 равенства и една загуба от началото на сезона, като в изиграните 8 мача имат положителна голова разлика 19-8 гола. У дома ФК Брюне е играл 4 мача до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, вкарал е 14 гола в мрежата на гостуващите състави и е получил 2 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в Адеколиген, футболистите на ФК Брюне имат на сметката си 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика вкарани 11 гола и получени 8 гола.

Хьонефос

Отборът на гостите от Хьонефос е 12-ти във временното подреждане с актив от 9 точки, натрупани след 2 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 8 двубоя е успял да реализира 8 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 7 гола в мрежата. Като гост състава има 4 двубоя до момента, в които е записал 1 победа, 2 равенства и една загуба, реализирал е 4 попадения във вратите на съперниците си и е позволил да му отбележат 3 гола в мрежата.

В последните си 6 официални срещи в Адеколиген, тима на HBK е записал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 7 и получени 6 гола.

ФК Брюне - Хьонефос - директни двубои

В предишните 5 срещи между двата противника, тимът на ФК Брюне няма записана нито една победа, Хьонефос има постигнати 2 успеха, а 3 мача са завършили наравно, при общо голово съотношение 2-6. В предишните 2 мача на своя стадион, футболистите на ФК Брюне са без успех - 1 равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините допусна загуба с 0-3 при гостуването си на Бодо Глимт в последния кръг в шампионата на Норвегия, а у дома постигна убедителна победа с 5-0 над Стрьомен в предишната си среща.

Отборът на Хьонефос е в серия от 3 загуби в Норвегия с общ резултат 1-4, а на чужд терен допусна първото си поражение в последния си мач с 0-1 от ХамКам след 1 победа и 2 равенства от началото на новото първенство.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.00 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.