Обосновани Футболни Прогнози

Елфсборг - Сирианска Сьодертале

27 Юни 2011 - 20:00
Елфсборг
Сирианска Сьодертале
Прогноза: 1
Коефициент: 1.30
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от 14-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Алсвенскан Лигата на Швеция между тимовете на Елфсборг и Сирианска Сьодертале.

Факти и статистика за днешния футболен двубой:

Елфсборг

Домакините се намират на трето място във временното класиране с общ актив от 23 точки, записани след 7 победи, 2 равенства и 4 загуби от началото на първенството, като в изиграните 13 двубоя са отбелязали 21 гола и са допуснали 14 попадения в собствената си мрежа. На своя терен състава има 6 срещи, в които има 5 победи, 1 равенство и нито една загуба, отбелязал е 16 гола във вратата на своите гости и е допуснал 6 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството състава на Жълтите има на сметката си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 9-7.

Сирианска Сьодертале

Съставът на гостите от Сирианска Сьодертале заема 12-та позиция в таблицата с общ сбор от 15 точки, от 4 победи, 3 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 двубоя има голова разлика 12-15 гола. Навън тима е играл 6 мача до момента, в които е записал 1 победа и 5 загуби, при обща голова разлика 1-8.

В последните си 6 срещи в първенството, тима на Сирианска Сьодертале има 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като футболистите му са вкарали в противниковата мрежа 7 гола и са допуснали 5 попадения в своята врата.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Тимът на Елфсборг записа равенство в предишната си среща в Швеция 1-1 като гост на ИФК Гьотеборг, а у дома е в серия от 4 успеха с общ резултат 12-3.

Тимът на гостите от Сирианска Сьодертале постигна победа с 3-1 у дома над Мялби в последния кръг на шампионата, а на чужд терен допусна загуба с 0-3 от Юргорден в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.30 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.