Обосновани Футболни Прогнози

ПК-35 Хелзинки - ЙИППО Йоенсуу

1 Юни 2011 - 18:30
ПК-35 Хелзинки
ЙИППО Йоенсуу
Прогноза: 1
Коефициент: 1.36
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между отборите на ПК-35 Хелзинки и ЙИППО Йоенсуу от 6-ия кръг на футболното първенство в Икьонен на Финландия.

Накратко факти и статистика за днешната среща:

ПК-35 Хелзинки

ПК-35 Хелзинки се намират на втора позиция в класирането с актив от 10 точки, след 3 победи и едно равенство, като тима все още няма загуба от началото на първенството, а в изиграните 4 двубоя има голова разлика 7-2 гола. У дома състава на ПК-35 Хелзинки е изиграл 3 мача, в които е записал 2 победи, едно равенство и все още няма загуба, при обща голова разлика 5-1 гола.

В последните си 6 срещи в първенството (включително и в края на миналия сезон), футболистите на ПК-35 Хелзинки е постигнал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са вкарали 10 попадения и са получили 7 гола.

ЙИППО Йоенсуу

Гостуващият тим на ЙИППО Йоенсуу се намира на 10-то място в класирането с актив от 4 точки, след 4 равенства и една загуба от старта на шампионата, като все още се стреми към първата си победа, а в изиграните 5 срещи има отрицателна голова разлика 5-6 гола. Като гост отбора е играл 4 срещи, в които има 3 равенства и една загуба и все още няма победа навън, вкарал е 5 гола в мрежата на посрещащите го състави и е позволил да му отбележат 6 попадения в мрежата.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството (включително и от края на миналия сезон), футболистите на ЙИППО Йоенсуу са записали 4 равенства и 2 загуби и нямат победа, като са вкарали в вратата на противниците си 6 попадения и са допуснали 9 гола от противниковите футболни състави.

ПК-35 Хелзинки - ЙИППО Йоенсуу - преки мачове

В предишните 5 играни срещи между двата противника, тима на ПК-35 Хелзинки е постигнал 4 успеха, а отбора на ЙИППО Йоенсуу има спечеленa една победа, при общо голово съотношение 9-2. В последните 2 мача пред своите почитатели, ПК-35 Хелзинки са постигнали 2 успеха съответно с 2-0 през 2009 и 1-0 през миналият сезон.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините е с 2 последователни успеха в първенството, а на своя стадион постигна победа с 3-0 срещу ПоПа Пори в предишната си среща.

Отборът на ЙИППО Йоенсуу допусна първата си загуба за сезона в последния кръг при гостуването си на Викингит Хелзинки с 1-2.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.