Обосновани Футболни Прогнози

Мордовия Саранск - Торпедо Москва

17 Юни 2011 - 17:00
Мордовия Саранск
Торпедо Москва
Прогноза: 1
Коефициент: 1.73
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между Мордовия Саранск и Торпедо Москва от 16-ия кръг на настоящето първенство в Русия в Първа Дивизия.

Информацията за предстоящия мач:

Мордовия Саранск

Домакините са 2-ри в класирането с актив от 29 точки, натрупани след 8 победи, 5 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 15 мача са реализирали 28 попадения във вратата на противниците си и са получили 13 гола в мрежата си. Като домакин тима на Мордовия Саранск е изиграл 9 двубоя досега, в които има 7 победи, 2 равенства и все още няма загуба у дома, реализирал е 20 гола в мрежата на гостуващите отбори и е позволил да му отбележат 8 попадения в собствената врата.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството, отбора на Мордовия Саранск има на сметката си 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика 14-4 гола.

Торпедо Москва

Отборът на гостите от Торпедо Москва е 9-ти в класирането с актив от 21 точки, натрупани след 5 победи, 6 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 мача има голова разлика 14-13 гола. Навън състава има 9 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 4 равенства и 3 загуби, реализирал е 10 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 11 попадения в мрежата.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия, футболистите на Торпедо Москва са записали 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са вкарали в противниковата мрежа 7 попадения и са получили 5 гола от футболистите на противниците си.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на Мордовия Саранск има победа в последния кръг в първенството с 3-1 над Балтика Калининград у дома и е без загуба вече 9 мача с 5 успеха в тях, а на своя стадион е с 4 поредни победи с общ резултат 10-5.

Съставът на гостите допусна неуспех в последния си двубой в шампионата на Русия с 2-3 като гост на КАМАЗ Челни след 7 мача без поражение, а при гостуванията си, преди тази загуба, записа 2 равенства и 2 поредни победи над Луч Владивосток и СКА Енергия Хабаровск.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.73 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.