Обосновани Футболни Прогнози

ФК Лахти - ХИФК Хелзинки

22 Юни 2011 - 18:30
ФК Лахти
ХИФК Хелзинки
Прогноза: 1
Коефициент: 1.36
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от поредния кръг на настоящият сезон в Икьонен на Финландия между ФК Лахти и ХИФК Хелзинки. Черните безделници излизат срещу ХИФК Хелзинки на свой стадион.

Време е за фактите за предстоящия футболен двубой:

ФК Лахти

Черните безделници са лидери в таблицата с временното подреждане с актив от 17 точки, постигнати след 5 победи, 2 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 8 срещи са отбелязали 16 попадения и са позволили да им вкарат 5 попадения в собствената мрежа. На домашна сцена състава на ФК Лахти има 4 срещи до момента, в които има само победи, вкарал е 11 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат един гол в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството, играчите на ФК Лахти имат записани 4 победи, едно равенство и една загуба, при голова разлика 12-4 гола.

ХИФК Хелзинки

Гостуващият отбор на ХИФК Хелзинки е 5-ти в класирането с 14 точки, натрупани след 4 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 8 мача има положителна голова разлика 14-7 гола. Навън отбора е изиграл 3 срещи до момента, в които има 1 победа, 1 равенство и една загуба, при обща голова разлика 3-2 гола.

В последните си 6 официални двубоя в Икьонен, състава на ХИФК Хелзинки има в актива си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са вмъкнали на противника си 11 попадения и са допуснали 4 гола.

ФК Лахти - ХИФК Хелзинки - директни срещи

.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на ФК Лахти постигна реми в последния кръг в шампионата, а на своя стадион е с 4 последователни успеха.

Съставът на гостите от ХИФК Хелзинки има успех в предишния си мач в шампионата, а като гост записа равенство в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.