Обосновани Футболни Прогнози

Хаугесунд - Старт Кристиансанд

19 Юни 2011 - 17:00
Хаугесунд
Старт Кристиансанд
Прогноза: 1
Коефициент: 1.91
1 - 0
позната футболни прогнози

Днес попаднах на изключително добрите коефициенти за срещата от поредния кръг на шампионата в Норвежката Типелиген между съставите на Хаугесунд и Старт Кристиансанд.

Статистиката за предстоящия двубой:

Хаугесунд

FKH са 9-ти в класирането с 14 точки, записани след 4 победи, 2 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 11 двубоя имат отрицателна голова разлика 20-21 гола. На своя терен тима на Хаугесунд е играл 6 мача досега, в които има 3 победи, 2 равенства и една загуба, вкарал е 18 попадения в противниковата врата и е допуснал 10 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството, тима на Хаугесунд е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 13 и получени 8 гола.

Старт Кристиансанд

Отборът на гостите от Старт Кристиансанд е 11-ти в таблицата с временното класиране с актив от 13 точки, след 4 победи, едно равенство и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 11 мача е успял да вкара 21 гола в противниковата врата и е допуснал 22 попадения в мрежата си. При гостуванията си отбора е изиграл 5 срещи, в които е записал една победа и 4 загуби, реализирал е 4 попадения в мрежата на своите домакини и е допуснал 11 гола в своята врата.

В предишните си 6 официални двубоя в Типелиген, състава на Старт Кристиансанд има в актива си една победа, 1 равенство и 4 загуби, като са вкарали в мрежата на своите съперници 10 гола и са получили 17 попадения от играчите на противниците си.

Хаугесунд - Старт Кристиансанд - преки двубои

През миналият шампионат, футболистите на Хаугесунд спечелиха с 4-2 домакинството си през Юли 2010, след което двата тима отново вкараха 6 гола за равенството 3-3 през Ноември на стадиона на Старт.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините от Хаугесунд допусна поражение в предишния кръг в Норвегия с 1-3 като гост на Согндал след 3 победи и 1 равенство в шампионата, а у дома е с 2 поредни успеха - 5-0 над Молде и 2-0 срещу Викинг Ставангер и 3 мача без загуба.

Съставът на Старт Кристиансанд спечели с 3-2 у дома над Фредрикстад в последния си мач първенството след 1 равенство и 5 загуби в предишните си 6 двубоя, а на чужд терен е в серия от 4 последователни загуби с общ резултат 2-11, последната от които с 1-5 от тима на Молде.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.91 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.