Обосновани Футболни Прогнози

Райо Валекано - Барселона Б

4 Юни 2011 - 19:00
Райо Валекано
Барселона Б
Прогноза: 1
Коефициент: 1.75
2 - 3
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между футболните тимове на Райо Валекано и Барселона Б от последния 42-и кръг на сезона в Испанската Сегунда Дивисион. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващия отбор на Барселона Б на домашния си стадион Тереса Риверо.

Информацията за предстоящия двубой:

Райо Валекано

Футболистите на домакините от Райо Валекано са на второ място в таблицата с временното класиране със 79 точки, постигнати след 23 победи, 10 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 41 срещи са успели да реализират 71 гола в противниковата врата и са получили 45 попадения в мрежата си. На домашна сцена тима на Райо Валекано има 20 двубоя до момента, в които има 13 победи, 4 равенства и 3 загуби, отбелязал е 41 попадения във вратата на гостуващите отбори и е позволил да му вкарат 18 гола в мрежата.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството, състава на Райо Валекано е постигнал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са вкарали на противниците си 12 гола и са инкасирали 7 гола.

Барселона Б

Съставът на гостите от Барселона Б е 3-ти в таблицата с временното подреждане с 68 точки, от 19 победи, 11 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 41 мача е вкарал 82 гола и е допуснал 60 попадения в мрежата си. На чужд терен тима има 20 мача досега, в които е постигнал 7 победи, 7 равенства и 6 загуби, при голова разлика 38-38.

В предишните си 6 официални двубоя в Сегунда Дивисион, тима на Барселона Б има записани 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика вкарани 15 гола и получени 11 гола.

Райо Валекано - Барселона Б - преки мачове

В предишната среща между двата отбора в първенството, играна през Януари, тима на Райо Валекано спечели с 2-1 при гостуването си на Барселона Б.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините е в серия от 2 победи в Испания с общ резултат 7-2, а при домакинствата си има успех в последния си мач с 3-0 над Херес, след две поредни загуби с по 1-2 от Саламанка и Елче.

Отборът на Барселона Б също е в серия от 2 последователни успеха в шампионата с общ резултат 7-1, а при гостуванията си спечели победа с 2-0 над Хирона в последния си мач, след 3 поредни срещи без успех на чужд терен.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.75 Резултат: 2 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.