Обосновани Футболни Прогнози

Йостерс - Варнамо

8 Юни 2011 - 20:00
Йостерс
Варнамо
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
2 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща между Йостерс и Варнамо от поредния кръг на шампионата в Суперетан Лигата на Швеция.

Факти и статистика за предстоящия двубой:

Йостерс

Домакините от Йостерс са 8-ми в класирането с 13 точки, след 3 победи, 4 равенства и 2 загуби от започването на първенството, като в изиграните 9 мача имат положителна голова разлика 14-9 гола. На домашна сцена Йостерс има 4 срещи досега, в които има 2 победи, 1 равенство и 1 загуба, реализирал е 7 попадения във вратата на гостуващите тимове и е позволил да му вкарат 5 гола в мрежата.

В предишните си 6 официални срещи в Суперетан Лига, играчите на Йостерс имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали в противниковата врата 9 гола и са инкасирали 5 попадения от противниковите футболни състави.

Варнамо

Отборът на гостите от Варнамо е на 13-то място в таблицата с актив от 10 точки, постигнати след 2 победи, 4 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 9 срещи има отрицателна голова разлика 14-17 гола. Навън отбора е играл 4 срещи до момента, в които има 3 равенства и 1 загуба и все още не е постигнал нито една победа на чужд терен, при голова разлика 7-10 гола.

В предишните си 6 официални мача в Суперетан Лига, отбора на Варнамо има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 11 гола и получени 12 гола.

Йостерс - Варнамо - директни срещи

.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на Йостерс има успех в последния кръг в първенството на Швеция с 4-0 при гостуването си на Фалкенберг, а на собствения си терен постигна реми 0-0 в предишния си мач с Вастерас.

Съставът на гостите от Варнамо също постигна победа в последния си мач в Швеция - 3-0 у дома над Сундсвал, а като гост допусна първата си загуба в последния си двубой с 2-5 от Атвидаберг след 3 поредни равенства.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.