Обосновани Футболни Прогнози

Бней Сахнин - Апоел Хадера

27 Декември 2023 - 19:00
Бней Сахнин
Апоел Хадера
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между тимовете на Бней Сахнин и Апоел Хадера от 13-ия кръг на първенството във Висшата Лига на Израел.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия футболен двубой:

Бней Сахнин

Домакините от Бней Сахнин са на 7-ма позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 14 точки, след 3 победи, 6 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 11 срещи са вкарали 14 гола във вратата на съперниците си и са инкасирали 16 гола в своята мрежа. Пред собствените си горещи фенове Бней Сахнин има 5 двубоя досега, в които има една победа, 3 равенства и 1 загуба, вкарал е 7 попадения във вратата на своите гости и е получил 7 гола в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Бней Сахнин имат записани 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 8-7.

Апоел Хадера

Гостуващият отбор на Апоел Хадера се намира на 11-то място в класирането с актив от 10 точки, след 3 победи, 1 равенство и 7 загуби през сезона, като в изиграните 11 мача е успял да реализира 8 попадения в противниковата врата и е допуснал 19 гола в своята врата. Далеч от дома отборът е играл 5 двубоя, в които има 1 победа, 1 равенство и 3 загуби, отбелязал е 2 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 7 гола във вратата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Апоел Хадера е постигнал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 6 вкарани и 9 получени гола.

Бней Сахнин - Апоел Хадера - преки срещи

В предишните 5 мача между двата състава, съставът на Бней Сахнин е записал 2 успеха, а отбора на Апоел Хадера има спечелени 3 победи, при общо голово съотношение 6-9. В предишните 2 срещи пред своите почитатели с състава на Апоел Хадера, Домакините от Бней Сахнин имат 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините има успех в последния кръг в шампионата, а при домакинствата си стигна до реми в последната си среща.

Отборът на Апоел Хадера е в серия от 2 последователни загуби в Израел, а при гостуванията си допусна неуспех в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.