Обосновани Футболни Прогнози

Унтерхахинг - Пройсен Мюнстер

16 Декември 2023 - 17:30
Унтерхахинг
Пройсен Мюнстер
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
3 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща от 19-ия кръг на сезона в Трета Лига на Германия между Унтерхахинг и Пройсен Мюнстер.

Време е за фактите за предстоящия сблъсък:

Унтерхахинг

Футболистите на домакините са на 11-то място във временното подреждане със събрани 25 точки, от 6 победи, 7 равенства и 4 загуби от началото на сезона, като в изиграните 17 двубоя са реализирали 21 гола в противниковата врата и са получили 16 попадения във вратата си. Като домакин отборът на Унтерхахинг е играл 8 срещи до момента, в които е записал 4 победи, 3 равенства и една загуба, реализирал е 13 гола в противниковата мрежа и е допуснал 5 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Унтерхахинг имат в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 8 вкарани и 7 получени гола.

Пройсен Мюнстер

Гостуващият отбор на Пройсен Мюнстер е 10-ти във временното класиране със събрани 25 точки, постигнати след 6 победи, 7 равенства и 5 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 18 срещи е вкарал 28 гола и е инкасирал 23 попадения в собствената мрежа. Далеч от дома тимът е изиграл 9 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 4 загуби, при голова разлика 9-11.

В предишните си 6 официални срещи в Трета Лига тимът на Пройсен Мюнстер е записал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 12 гола и получени 10 гола.

Унтерхахинг - Пройсен Мюнстер - преки двубои

В последните 5 сблъсъка между двата съперника, Унтерхахинг няма записана нито една победа, отбора на Пройсен Мюнстер има записани 3 победи, а в 2 мача двата отбора са си разделили точките, при общо голово съотношение 4-10. В последните 2 мача у дома срещу отбора на Пройсен Мюнстер, играчите на Унтерхахинг нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините има неуспех в предишния си мач в първенството, а у дома стигна до равенство в последния си мач.

Тимът на Пройсен Мюнстер има успех в последната си среща в първенството, а при визитите си е в серия от 2 последователни ремита.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.