Обосновани Футболни Прогнози

Фючър Кайро - Керамика Клеопатра

14 Декември 2023 - 16:00
Фючър Кайро
Керамика Клеопатра
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
1 - 1
позната футболни прогнози

За днес ще обърна внимание на мача от поредния кръг на настоящето първенство от Египет - Висша Лига между отборите на Фючър Кайро и Керамика Клеопатра.

Накратко информацията за предстоящата среща:

Фючър Кайро

Домакините са 6-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 12 точки, след 4 победи и 3 загуби от започването на първенството, като в изиграните 7 мача са вкарали 8 попадения във вратата на противниците си и са инкасирали 6 гола в своята врата. У дома Фючър Кайро е играл 4 двубоя, в които е записал една победа и 3 загуби, вкарал е 2 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 5 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Висша Лига играчите на Фючър Кайро са постигнали 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 6-6.

Керамика Клеопатра

Съставът на гостите от Керамика Клеопатра е 4-ти в таблицата с общ сбор от 13 точки, от 4 победи, едно равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните 8 срещи има голова разлика 14-8. При гостуванията си тимът е играл 4 мача, в които има 1 победа, едно равенство и 2 загуби, вкарал е 3 попадения в противниковата врата и е получил 4 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Керамика Клеопатра е постигнал 4 победи и 2 загуби, като са реализирали 12 гола и са им вкарали 5 гола.

Фючър Кайро - Керамика Клеопатра - преки двубои

В последните 4 срещи между двата тима, отборът на Фючър Кайро е записал 3 победи, отбора на Керамика Клеопатра няма записана нито една победа, а една среща е завършил реми, при общо голово съотношение 8-3. В последните 2 мача пред своите привърженици срещу Керамика Клеопатра, Домакините от Фючър Кайро са постигнали 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините от Фючър Кайро е с 2 последователни поражения в първенството, а на собствения си терен е в серия от 3 загуби.

Съставът на Керамика Клеопатра е в серия от 2 последователни победи в шампионата, а далеч от дома постигна победа в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.