Обосновани Футболни Прогнози

Кротоне - Юве Стабия

9 Декември 2023 - 19:30
Кротоне
Юве Стабия
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.35
1 - 1
позната футболни прогнози

Днеска мисля да се спра на сблъсъка от поредния кръг на сезона в Италия в турнира Серия С - Група С между тимовете на Кротоне и Юве Стабия.

Информацията за днешния сблъсък:

Кротоне

Футболистите на състава домакин са на 5-та позиция в таблицата с временното класиране с актив от 28 точки, след 8 победи, 4 равенства и 4 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 16 двубоя имат положителна голова разлика 25-21. На домашна сцена отборът има 8 двубоя до момента, в които има 5 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 15-11.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Кротоне е записал 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при голова разлика 10 вкарани и 6 получени гола.

Юве Стабия

Гостуващият отбор на Юве Стабия е лидер във временното подреждане с актив от 35 точки, постигнати след 10 победи, 5 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 16 срещи е успял да реализира 18 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 5 попадения в мрежата си. Като гост съставът е играл 8 двубоя до момента, в които има 4 победи, 3 равенства и една загуба, реализирал е 10 гола във вратата на своите домакини и е получил 5 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Серия С - Група С футболистите на Осите са постигнали 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като са вкарали в противниковата врата 5 гола и са инкасирали 0 гола от противниковите състави.

Кротоне - Юве Стабия - преки срещи

В предишните 2 изиграни двубоя между двата отбора, Кротоне има записани 2 победи, а отбора на Юве Стабия няма постигната нито 1 победа, при общо голово съотношение 3-1. В последната среща у дома с Осите, Домакините от Кротоне са записали 1 победа.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините е в серия от 2 успеха в Италия, а у дома е в серия от 2 поредни успеха.

Отборът на гостите е с 2 последователни успеха в първенството, а далеч от дома е в серия от 2 последователни победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.35 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.