Обосновани Футболни Прогнози

Понтедера - Пескара

5 Декември 2023 - 19:30
Понтедера
Пескара
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.57
0 - 5
непозната футболни прогнози

Днес ще се проведе футболния сблъсък между съставите на Понтедера и Пескара от поредния кръг на сезона в Серия С - Група В на Италия.

Факти и статистика за днешния двубой:

Понтедера

Играчите на отбора домакин са 7-ми в класирането с 23 точки, събрани след 6 победи, 5 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 15 мача имат положителна голова разлика 17-14. У дома тимът на Понтедера е играл 7 мача до момента, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 2 загуби, реализирал е 10 попадения във вратата на своите гости и е позволил да му отбележат 6 гола в своята мрежа.

В последните си 6 мача в първенството тимът на Понтедера има в актива си 4 победи, едно равенство и една загуба, при голова разлика 5-2.

Пескара

Тимът на гостите от Пескара е 6-ти в таблицата с актив от 24 точки, записани след 7 победи, 3 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 15 двубоя е реализирал 24 гола във вратата на противниците си и е получил 19 попадения в мрежата си. Като гост отборът е изиграл 7 срещи досега, в които е записал 4 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 11-7.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Пескара са записали една победа, едно равенство и 4 загуби, като са вкарали в мрежата на своите съперници 6 гола и са допуснали 9 гола от противниковите футболни отбори.

Понтедера - Пескара - директни двубои

В предишните 2 изиграни двубоя между двата отбора, Понтедера е постигнал една победа, състава на Пескара не е записал нито 1 победа, а в 1 среща двата състава са завършили наравно, при обща голова разлика 3-2. В предишната среща на своя терен с тима на Пескара, футболистите на Понтедера са постигнали 1 победа.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините постигна успех в предишния кръг в първенството на Италия, а у дома допусна загуба в предишната си среща.

Тимът на Пескара постигна успех в предишната си среща в шампионата на Италия, а далеч от дома постигна успех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.57 Резултат: 0 - 5 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.