Обосновани Футболни Прогнози

Еспаньол - Бургос

19 Декември 2023 - 22:30
Еспаньол
Бургос
Прогноза: 1
Коефициент: 1.60
3 - 3
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се проведе футболния мач от 21-ия кръг на текущият футболен сезон в Сегунда Дивисион на Испания между футболните състави на Еспаньол и Бургос.

Факти и статистика за предстоящия футболен двубой:

Еспаньол

Играчите на Еспаньол са 5-ти в класирането с актив от 33 точки, след 9 победи, 6 равенства и 5 загуби от началото на сезона, като в изиграните 20 срещи са успели да отбележат 31 попадения в противниковата врата и са получили 21 попадения в собствената мрежа. На собствения си терен Бяло-сините има 10 срещи досега, в които е записал 6 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 20-9.

В последните си 6 официални двубоя в Сегунда Дивисион тимът на Бяло-сините има в актива си 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 5 гола.

Бургос

Съставът на гостите от Бургос е 11-ти в класирането с общ сбор от 29 точки, от 8 победи, 5 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 20 срещи е успял да реализира 26 гола в противниковата врата и е допуснал 24 гола в собствената мрежа. Като гост тимът е играл 10 двубоя, в които има 2 победи, едно равенство и 7 загуби, отбелязал е 10 гола във вратата на своите домакини и е допуснал 18 попадения във вратата си.

В предишните си 6 официални срещи в Сегунда Дивисион тимът на Бургос е записал 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, като са вкарали 9 попадения и са получили 3 гола.

Еспаньол - Бургос - преки срещи

.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на Еспаньол е с 2 равни срещи в първенството, а при домакинствата си стигна до равенство в последния си двубой.

Тимът на гостите от Бургос има успех в последния кръг в шампионата, а на чужд терен е с 2 успеха.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.60 Резултат: 3 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.