Обосновани Футболни Прогнози

Потенца - Таранто

4 Декември 2023 - 21:45
Потенца
Таранто
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.34
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя от 17-ия кръг на футболния сезон в Италия в Серия С - Група С между Потенца и Таранто. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващите играчи на Таранто на домашния си стадион.

Но нека да разгледаме информацията за днешния футболен двубой:

Потенца

Потенца са 14-ти в класирането с актив от 18 точки, след 5 победи, 3 равенства и 7 загуби от започването на първенството, като в изиграните 15 срещи имат отрицателна голова разлика 18-23. На своя терен отборът е играл 8 двубоя до момента, в които има 5 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 14-8.

В предишните си 6 официални двубоя в Серия С - Група С футболистите на Потенца са постигнали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 8-8.

Таранто

Тимът на гостите от Таранто е 8-ми във временното класиране с 23 точки, записани след 7 победи, 2 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 15 двубоя е вкарал 18 гола и е допуснал 15 гола в собствената мрежа. Далеч от дома съставът има 7 срещи, в които има 2 победи, едно равенство и 4 загуби, вкарал е 8 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 10 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Серия С - Група С тимът на Таранто има в актива си 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 5-5.

Потенца - Таранто - преки срещи

В последните 4 изиграни сблъсъка между двата състава, Потенца е спечелил 1 победа, състава на Таранто има записани 2 успеха, а в една среща двата състава са завършили без победител, при общо голово съотношение 3-5. В последните 2 срещи пред своите привърженици срещу Таранто, Домакините от Потенца са записали една победа и едно равенство.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините от Потенца има поражение в предишния си мач в шампионата на Италия, а на своя стадион записа реми в последната си среща.

Отборът на гостите от Таранто има поражение в последната си среща в шампионата на Италия, а при визитите си допусна загуба в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.34 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.