Обосновани Футболни Прогнози

Панайтоликос - АЕК Атина

18 Декември 2023 - 17:00
Панайтоликос
АЕК Атина
Прогноза: 1
Коефициент: 12.00
2 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за двубоя от 15-ия кръг на първенството в Супер Лига на Гърция между футболните отбори на Панайтоликос и АЕК Атина.

Стига приказки време е за информацията за днешната среща:

Панайтоликос

Играчите на отбора домакин се намират на 13-то място в таблицата с 9 точки, записани след 2 победи, 3 равенства и 8 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 13 мача имат отрицателна голова разлика 11-23. На домашна сцена Панайтоликос има 6 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6-7.

В последните си 6 официални мача в Супер Лига играчите на Канарчетата са записали 2 победи и 4 загуби, като са разписали 9 гола и са получили 9 гола.

АЕК Атина

Гостуващият отбор на АЕК Атина е на трета позиция в класирането с общ актив от 30 точки, събрани след 9 победи, 3 равенства и една загуба от старта на сезона, като в изиграните общо 13 мача е успял да отбележи 23 гола в противниковата врата и е допуснал 9 гола в мрежата си. Навън отборът е изиграл 6 мача досега, в които има 4 победи, едно равенство и 1 загуба, реализирал е 10 гола в мрежата на съперниците си и е допуснал 6 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Супер Лига играчите на Жълточерните са записали 5 победи, едно равенство и нито 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 11 гола и получени 1 гола.

Панайтоликос - АЕК Атина - преки срещи

В предишните 5 двубоя между двата отбора, Панайтоликос е записал една победа, а тима на АЕК Атина е записал 4 успеха, при обща голова разлика 4-13. В предишните 2 мача на своя терен срещу отбора на АЕК Атина, футболистите на Панайтоликос нямат победа и 2 поражения.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините от Панайтоликос постигна успех в последната си среща в шампионата на Гърция, а у дома има победа в предишния си двубой.

Съставът на АЕК Атина е в серия от 3 поредни победи в първенството на Гърция, а на чужд терен постигна победа в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 12.00 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.