Обосновани Футболни Прогнози

Анси - Каен

6 Декември 2023 - 20:00
Анси
Каен
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днес ще се проведе мача между футболните състави на Анси и Каен от 18-ия кръг на първенството от Франция в турнира Лига 2.

Накратко информацията за днешния двубой:

Анси

Анси са 15-ти в класирането с актив от 19 точки, след 4 победи, 7 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 мача са вкарали 19 гола и са инкасирали 22 гола в мрежата си. Пред собствените си винаги подкрепящи го привърженици Анси има 8 мача, в които има 2 победи, 4 равенства и 2 загуби, при голова разлика 11-11.

В предишните си 6 официални мача в Лига 2 играчите на Анси са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 7 вкарани и 8 получени гола.

Каен

Тимът на гостите от Каен е 13-ти в класирането с 19 точки, натрупани след 5 победи, 4 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 двубоя е вкарал 24 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 24 гола в собствената мрежа. При гостуванията си отборът е играл 8 двубоя до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и 4 загуби, при голова разлика 12-15.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Каен е постигнал една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 8-11.

Анси - Каен - преки двубои

В последните 2 играни мача между двата тима, Анси има записанa една победа, отбора на Каен не е постигнал нито 1 победа, а в една среща двата противника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 2-0. В предишната среща пред своите фенове срещу отбора на Каен, играчите на Анси са постигнали 1 победа.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините стигна до равенство в последния си мач в Франция, а на собствения си стадион има победа в предишната си среща.

Тимът на гостите от Каен постигна успех в предишния кръг в първенството на Франция, а при визитите си е с 2 загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.