Обосновани Футболни Прогнози

Чорум - Болуспор

25 Декември 2023 - 16:00
Чорум
Болуспор
Прогноза: 1
Коефициент: 1.95
2 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за сблъсъка от поредния кръг на сезона в Турция в турнира ТФФ Първа Лига между футболните състави на Чорум и Болуспор.

Време е за информацията за предстоящия футболен сблъсък:

Чорум

Футболистите на домакините от Чорум са 8-ми в таблицата с 24 точки, записани след 7 победи, 3 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 16 срещи имат голова разлика 28-18. Като домакин Чорум е играл 7 двубоя до момента, в които е записал 3 победи и 4 загуби, отбелязал е 12 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 10 гола в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Чорум имат записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 14 вкарани и 7 получени гола.

Болуспор

Тимът на гостите от Болуспор е на 10-то място в таблицата с временното класиране с актив от 22 точки, записани след 6 победи, 4 равенства и 6 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 16 двубоя има отрицателна голова разлика 13-17. На чужд терен тимът има 7 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 5-4.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Болуспор имат записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 6 вкарани и 7 получени гола.

Чорум - Болуспор - преки срещи

.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините стигна до равенство в последния кръг в първенството, а на собствения си стадион е с 2 последователни победи.

Отборът на гостите от Болуспор е с 2 успеха в Турция, а далеч от дома е с 2 поредни успеха.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.95 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.