Обосновани Футболни Прогнози

Арентейро - Сабадел

3 Декември 2023 - 20:00
Арентейро
Сабадел
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
2 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе срещата от поредния кръг на настоящият шампионат в Испания в Примера Дивисион РФЕФ Група 1 между футболистите на Арентейро и Сабадел.

Накратко факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Арентейро

Играчите на тима домакин са 9-ти във временното класиране с общ сбор от 20 точки, след 5 победи, 5 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 двубоя имат голова разлика 19-13. У дома съставът е играл 7 срещи, в които е записал 4 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 13-5.

В последните си 6 официални мача в Примера Дивисион РФЕФ Група 1 отборът на Арентейро има записани 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са вмъкнали на противника си 9 попадения и са получили 4 гола.

Сабадел

Гостуващият тим на Сабадел е 20-ти в класирането с 8 точки, от 2 победи, 2 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 14 двубоя има отрицателна голова разлика 15-26. На чужд терен тимът е изиграл 7 двубоя до момента, в които е записал 2 равенства и 5 загуби и все още няма нито една победа навън, вкарал е 8 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 18 попадения във вратата си.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Сабадел имат в актива си едно равенство и 5 загуби и нямат победа, като са отбелязали 6 попадения и са допуснали 14 гола.

Арентейро - Сабадел - директни срещи

.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините от Арентейро е с 2 поредни успеха в Испания, а у дома постигна успех в предишния си мач.

Отборът на гостите от Сабадел постигна равенство в последната си среща в Испания, а далеч от дома постигна равенство в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.